The Body Shop Kosovo

Vegane

Fakt argëtues: rreth gjysma e produkteve tona në The Body Shop janë vegane. E përsosur nëse kohët e fundit keni bërë ndërrimin në vegan, ose nëse keni qenë duke jetuar me bazë bimore për një kohë. Përqafoni mënyrën e të jetuarit me linjën tonë të produkteve vegane. Ne kemi kujdes për lëkurën vegan, krem hidratues vegan, kujdes flokësh vegan, makeup-e vegane – përfshirë fondatintën vegane dhe – dhe produktet tona ikonike të kujdesit për trupin. Të jesh vegan nuk do të thotë që duhet të humbasësh. Blini VIP-at tanë veganë, siç janë Drops of Youth ™ Sleeping Bouncy Mask dhe Vaji Tea Tree.

Showing 1–20 of 105 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.