The Body Shop Kosovo

Mascara

Nëse jeni të fiksuar me sytë, linja jonë e maskarave që theksojnë sytë janë pikërisht ajo që po kërkoni. Shtresoni Super Volume Mascara për të ngritur dhe rritur vëllimin e qerpikëve (është një prej më të shiturit për një arsye). Dhe nëse jeni duke derdhur një lot (lumturie ose … alergjie), të kapur nga shiu, apo duke shijuar notin për pushime, mascara e papërshkueshme nga uji është miku juaj më i mirë i bukurisë. Mascara Lash Sport i Papërshkueshëm nga Uji është i pasuruar me vaj marula për të ndihmuar në ushqimin dhe definimin e qerpikëve. Për një nxitje delikate të qerpikëve ju duhet Happy Go Lash Mascara për pamje natyrale. Nuk ngjit apo njollos këtu!

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.