The Body Shop Kosovo

Makeup-i i buzëve

Asnjëherë mos e nënvlerësoni fuqinë e një buzëkuqi të thjeshtë. Kjo ndjenjë kur e gjeni të preferuarin tuaj të ri është, mjaft e kënaqshme. Produktet tona të makeup-it të buzëve – mendoni buzëkuqët, lapsat e buzëve, shkëlqyesit e buzëve, kujdesin për buzët dhe balsamet e buzëve – janë këtu për t’ju ndihmuar. Provoni një nuancë (ose dy) nga buzëkuqët tanë Color Crush: një ndjenjë hidratuese luksoze e dukshme për buzët. Këshillë e rëndësishme: merreni lehtë dhe përziejeni faqet për të ndriçuar fytyrën tuaj. Në këtë shënim, Ngjyruesi ynë Lip & Cheek është formuluar pikërisht për këtë – produkti ynë i dyfishtë, heroi që mund ta përdorni në buzët dhe faqet tuaja për një shkëlqim të shëndetshëm rozë. Dashamirësit e buzëve mat, jemi kujdesur edhe për ju me Likuidin tonë Matte Lip. Gati për puthje.

Showing all 16 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.