The Body Shop Kosovo

White Musk® për Meshkuj

Një për të gjithë djemtë e mrekullueshëm dhe tërheqës, të cilët gjithashtu pëlqejnë të vijnë erë si dhuratë e perëndisë – njihuni me linjën tonë legjendare White Musk® për Meshkuj. Pavarësisht nëse është një dush për t’u zgjuar me korin e agimit ose për të pushuar nga lodhja e një dite – ne kemi disa shpërblime të mëdha për trupin dhe të gjitha gjërat në afërsi. Këtu përfshihen larësi i trupit, deodoranti dhe një eau de toilette White Musk® For Men, të gjitha të mbushura me një përzierje delikate të myshkut, livandos, barbarozës dhe drurit të sandalit pa mizori. Tokësor, i freskët dhe I lehtë – sikur të kishit nevojë të bëheshit edhe më simpatik, apo jo!

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.