The Body Shop Kosovo

Nëse nuk e keni dëgjuar famën e qymyrit, fleta jonë e kopjeve të Përfitimeve të Qymyrit do t’ju përditësojë më shpejt. Si përmbledhje, është një nga dhuratat më të mëdha të Nënës Natyrë për kujdesin e lëkurës. Ne e furnizojmë qymyrin tonë nga bambu e qëndrueshme i rritur në ultësirën e Himalajeve, të cilin do ta gjeni në linjën tonë të Qymyrit Himalajan. Maska jonë Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask është e mbushur me gjethe çaji jeshil dhe vaj tea tree organike të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë, pastrues mjaft i fuqishëm. Një tjetër i preferuar, Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash është një domosdoshmëri për banjën për të ndihmuar në luftën kundër ndotjes dhe papastërtive.

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.