The Body Shop Kosovo

Ndjehuni të pastër dhe me vetëbesim nga koka te këmbët me linjën tonë mbrojtëse dhe purifikuese me Limon. Është vegane, me vaj esencial limoni dhe kombinon hapat që kanë veti antibakteriale, pastrimi intensive dhe mbrojtëse.

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.