The Body Shop Kosovo

Drops Of Youth

Ne festojmë lëkurën e shëndetshme në çdo moshë. Dhe Drops of Youth ™ është këtu për të bërë pikërisht këtë. Linja jonë Drops of Youth ndihmon në promovimin e një lëkure më të freskët dhe me pamje më të shëndetshme. Disa produkte madje ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës tuaj të bukur nga ndotja e përditshme. Çdo shishe është e pasuruar me përbërës të frymëzuar nga natyra, përfshirë qelizat burimore edelweiss të cilat dihet se janë të pasura me antioksidantë. Drops of Youth ™ Concentrate është serumi ynë i përditshëm që ndihmon në zbutjen e lëkurës. Eksfoliuesi I Lëngshëm Drops of Youth ™ ndihmon në heqjen e papastërtive. Ndërsa Drops of Youth™ Bouncy Jelly Mist ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga efektet e dritës blu dhe ndotjes dhe hidraton për 24 orë.

Showing all 15 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.