The Body Shop Kosovo

Drops Of Light

Një linjë për të gjitha llojet e lëkurës, linja jonë Drops of Light do të ndihmojë lëkurën të duket më e shëndetshme – asgjë veç shkëlqim diellor këtu. Produktet tona të kujdesit të lëkurës Drops of Light përfshijnë një larës, krem dite, eksfoliues I lëngshëm, serum dhe më shumë. Filloni dhe mbaroni ditën tuaj drejt me larës me shkumë pastruese – një sasi në madhësi sa një bizele shkon shumë. Keni nevojë për një produkt për t’ju ndihmuar të ndriçoni lëkurën tuaj? Eksfoliuesi i lëngshëm i Drops of Light ™ është një burim pastërtie. E fundit, por aspak më e rëndësishmja, Kremi ynë i Ditës Drops of Light është një domosdoshmëri hidratuese e butë, e cila rrëshqet mbi lëkurë, thjesht një krem dite ëndrrash.

Showing all 10 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.