The Body Shop Kosovo

Choice

Shprehni se si ndiheni çdo ditë me koleksionin tonë të ri të aromave vegane, fuqizuese dhe tërheqëse. Krijuar që të ndryshoj disponimin tuaj. Pavarësisht nëse ndiheni të lumtur, të qetë, të lirë, të gjallë apo rebel, përcillni energjinë tuaj unike përmes aromës. Të pesë aromat vijnë me nga një Eau de Toilette, Body Mist, Xhel dushi dhe Krem Trupi, kështu që ju mund të përdorni njërën apo t’i aplikoni një mbas një.

Showing 1–20 of 26 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.