The Body Shop Kosovo

CBD

Ne me krenari paraqesim linjën e re të kujdesit për lëkurën me CBD, me protagonistin kryesor një Vaj Rigjenerues Fytyre, Krem Hidratues Riparues dhe Maskë Pastruese Qetësuese Balm-Vaj. Ata janë të fuqishëm edhe më vete, por provoni treshen së bashku dhe nuk do të shikoni prapa. Pasuruar me CBD me origjinë natyrore, squalane vegane dhe vaj fare kërpi. Ato ndihmojnë për të rivendosur nivelet e hidratimit të lëkurës suaj dhe e lenë lëkurën e dehidratuar të ndihet e zbutur, e qetësuar dhe me një shkëlqim të butë. Mësoni më shumë rreth Përfitimeve të CBD këtu.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.