The Body Shop Kosovo

Blue Musk & Blue Musk Zest

Aroma të freskëta, moderne, unisex që mund të shijohen nga çdo trup. Më parë White Musk® for Men, Blue Musk përmban nota të livandës, barbarozës, drurit të sandalit dhe muskut pa egërsi. Blue Musk Zest është musku ynë më i freskët deri më tani, me një përzierje të gjallë të notave të agrumeve, që përmban grejpfrut gjallërues, bar limoni jeshil, barbarozë dhe misk pa egërsi.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.