The Body Shop Kosovo

Almond Milk & Honey

Mbushni lëkurën tuaj me linjën tonë të kujdesit për trupin e Qumështit të Bajames. Si një përqafim i madh për lëkurën e thatë dhe të ndjeshme, heronjtë tanë të hidratimit të butë janë të mbushur me qumësht bajamesh organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Spanja. Gjalpi ynë i trupit me qumësht bajamesh është shpëtimi i ëmbël për shpirtrat e ndjeshëm, duke mbushur 96 orë hidratim ultra të pasur. Për lëkurë të lumtur.

Showing all 15 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.