The Body Shop Kosovo

Hiperpigmentimi

Ja si është e vërteta: hiperpigmentimi është më i zakonshëm sesa mendoni. Pavarësisht nga lloji, toni ose ngjyra e lëkurës suaj, çdokush mund të zhvillojë një ton të pabarabartë të lëkurës. Kjo është arsyeja pse ne kemi bashkuar gjithçka që ju nevojitet për një rutinë të kujdesit të lëkurës që do të bëjë mrekulli për të rifreskuar lëkurën tuaj: një larës kremoz, toner qetësues, krem hidratues qetësues, kremëra dite dhe nate dhe madje edhe një vaj për rigjallërimin e fytyrës. Për të mësuar më shumë rreth hiperpigmentimit dhe për të marrë disa këshilla se si të menaxhoni pamjen e njollave, qukave dhe shenjave të padëshiruara, shikoni udhëzuesin tonë për hiperpigmentimin. Do të keni një lëkurë të lumtur dhe të shëndetshme.

Showing the single result

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.