The Body Shop Kosovo

GJITHÇKA RRETH VALENTINIT

Dita e Shën Valentinit festohet çdo vit më 14 shkurt. Ka disa histori origjine, por askush nuk e di vërtetë historinë e vërtetë pas saj. Shumë historianë pajtohen se daton rreth vitit 496 pas Krishtit dhe ndoshta ka lindur rreth një feste romake.

Tradicionalisht është dita kur njerëzit tregojnë dashurinë e tyre për njerëzit që i duan ose i duan duke dërguar kartolina, lule, çokollata ose, së fundmi, dhuratat e The Body Shop… E fundit mund të mos jetë rreptësisht e vërtetë, por duhet të jetë…

Showing 1–20 of 90 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.