The Body Shop Kosovo

Dhurata për Ditëlindje

Pavarësisht nëse është një festë e madhe për ditëlindje, apo një çështje jo-unë-nuk jam-një-vjeçar, ne kemi krijuar një sërë dhuratash për ditëlindje për të festuar të dashurit tuaj. Nëse jeni në kërkim të kompleteve të kujdesit për lëkurën, gjërat e domosdoshme të makeup-iz, ose ndoshta gjërat e mira të banjës dhe trupit janë më shumë gjëja e tyre e preferuar, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar. Të freskëta nga idetë e dhuratave për ditëlindje? Këtu janë disa nga setet tona të preferuara dhe setet e dhuratave për ditëlindje për fillestarët. Kokosi ynë i butë ose kujdesi për trupin me Gjalp Shea janë një ide. Për dhuratat e kujdesit për flokët, shikoni në linjat tona të Bananes dhe Luleshtrydhe për t’i trajtuar ato me disa tufa me pamje të shkëlqyeshme. Një dhuratë e sigurt për ditëlindjen, me të vërtetë.

Showing 1–20 of 74 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.