The Body Shop Kosovo

Ide Dhuratash

Ja një pyetje serioze – a jeni ende duke djersitur për dhuratën e përsosur për njeriun tuaj të preferuar? Mos u frikësoni – asgjë nuk thotë ‘Unë mendoj se ti je plotësisht më i/e miri/a’ si dhuratat tona të frymëzuara nga natyra, të dashura për trupin e tij dhe të saj. Zona jonë e dhuratave ka gjithçka, nga falenderimet e vogla dhe dhuratat minimale për një “nder” të shpejtë, ose dhurata premium mbi 25 EUR, kur vërtet doni t’i përkëdhelni ata me diçka të veçantë. Atëherë, çfarë do i bënte të lumtur? Të mbyllnin derën e banjës dhe të zhyteshin në kompletet tona përkëdhelëse super-speciale, apo ndoshta një dhuratë aromatike e zbukuruar? Shikoni dhuratat tona të banjës dhe trupit për pak rehati në lëkurë ose gjeni dhurata pak për shije të ndërlikuara me gamën tonë të makeup-it, kujdesit të lëkurës dhe aksesorëve, të preferuara nga të gjithë.

Showing 1–20 of 245 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.