The Body Shop Kosovo

BODY BUTTER (1+1)

Blej një gjalpë trupi 200ml dhe merr falas gjalpë trupi 50ml.

 
Ne i duam gjalpërat, flasim për Gjalpërat e Trupit, perfekt për ditët kur lëkura juaj ndihet e thatë dhe ka nevojë për pak përkujdesje. Këtu hyn në lojë linja e Gjalpërave për Trupin nga The Body Shop – ju ndoshta keni dëgjuar për paketimet tona të çmuara. Të gjitha gjalpërat tanë për trupin janë të pasuruar me gjalpë Shea nga Komuniteti i Tregtisë së Drejtë. Lëkura juaj do të ndihet e butë dhe e lëmuar. Linja jonë e re 200ml e Gjalpit për Trupin hidraton deri në 96 orë.

Masazhoni një sasi të bollshme të gjalpit për trupin pas dushit ose larjes.

Showing all 16 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.