The Body Shop Kosovo

Kokos

Ne e duam familjen tonë të Kokosit. Kemi një grupp personazhesh luksozisht të butë dhe një numër shenjtorësh aromatikë gjithashtu. Produktet e bukurisë së kokosit, aroma, kujdesi për trupin, kujdesi për flokët dhe më shumë. Adhuruesit e Gjalpit të Trupit mund të gëzohen, Gjalpi ynë I Trupit Ushqyes me Kokos është një bestseller i butë dhe I mëndafshtë që lë lëkurën të ndihet e butë dhe e hidratuar deri në 48 orë. Për adhuruesit e locioneve, Qumështi ynë i Trupit Ushqyes me Kokos ka emrin tuaj. E pasur dhe e butë në mënyrë luksoze, me një aromë arre që do t’ju japë lumturi tropikale. Sigurohuni që ta filloni ditën ashtu si duhet me një dush të butë, Kremi ynë i Dushit me Kokos është shoqëruesi perfekt. Çmendu pas kokosit!

Showing all 15 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.