The Body Shop Kosovo

Japanese Cherry Blossom

Një lule rozë e butë, e butë dhe delikate, me aromë të çmuar dhe aftësi për të transformuar peizazhin. Ka një arsye pse lulja e qershisë japoneze është simboli i pranverës. Për nder të kësaj ikone, ne krijuam aromën tonë Japanese Cherry Blossom dhe linjën e kujdesit për trupin. Filloni me shkumimin luksoz të Xhelit tonë të Dushit Japanese Cherry Blossom. Më pas, Kremi ynë i lehtë dhe me aromë delicate i Trupit Japanese Cherry Blossom. Dhe për të kapur atë aromë në kohën e pranverës, ecni nëpër një re të Mistit tonë Aromatik Japanese Cherry Blossom. Notat aromatike përfshijnë lulet e qershisë (natyrisht), manjolën e ëmbël dhe drurin hinoki. Lumturia e luleve të qershisë gjatë gjithë vitit.

Lloji i produktit

Showing all 8 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.