The Body Shop Kosovo

Njerëzit e bëjnë botën të rrotullohet.
Bashkohu me ekipin tonë!

The Body Shop ka punuar gjithmonë me pasion dhe integritet, kështu që nuk është për t’u habitur që edhe kultura jonë e punës e mishëron këtë.

Njerëzit që punojnë me ne, me të vërtetë shkëlqejnë dhe janë në gjendje të përmbushin potencialin e tyre të vërtetë.

Bëhu pjesë e jona!

Plotëso formularin më poshtë për të aplikuar për punë.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.