Posta FALAS për porositë mbi 19.99 EUR
Njerëzit e bëjnë botën të rrotullohet.
Bashkohu me ekipin tonë!
The Body Shop ka punuar gjithmonë me pasion dhe integritet, kështu që nuk është për t’u habitur që edhe kultura jonë e punës e mishëron këtë.
Njerëzit që punojnë me ne, me të vërtetë shkëlqejnë dhe janë në gjendje të përmbushin potencialin e tyre të vërtetë.
Bëhu pjesë e jona!
Plotëso formularin më poshtë për të aplikuar për punë.
Emri & Mbiemri:*
Mosha*
Numri kontaktues*
Përshkruani përvojën tuaj të punës*
I/e interesuar për orarin:*
*Duhet plotsuar.
Apliko
Ju duhet ndihmë?
Live chat
E hënë – E dielë
10 AM – 10 PM
Rreth nesh
Rreth nesh
Karriera
Falemnderit. Jeni abonuar me sukses!
© 2024 The Body Shop International Limited
® A Registered Trademark of The Body Shop International Limited
™ A Trademark of The Body Shop International Limited All Rights Reserved.
The Body Shop Franchise Owned and Operated Under License by Axiom Shpk
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave