The Body Shop Kosovo

HIJET TONA LIGHT

Nëse lëkura juaj ka një nuancë të bukur Light, atëherë thjesht zgjedhni nënhijen tuaj përkatëse më poshtë dhe gjeni nuancën tuaj perfekte.

HAPI 2 - ZGJEDHNI HIJEN QË PËRSHTATET ME NËNHIJEN TUAJ

Një nënhije është ngjyra nga poshtë sipërfaqes së lëkurës tuaj që ndikon në ngjyrën tuaj të përgjithshme. Ekzistojnë tre nuanca – të ftohta, të ngrohta dhe neutrale. Një nuancë e ftohtë në përgjithësi lidhet me lëkurën që ka nuanca rozë ose një çehre të kuqërremtë. Një nuancë e ngrohtë është më pjeshkë, e artë ose e verdhë. Ndërsa një nuance neutrale është diku midis të dyjave.

Zgjedhni opsionin më poshtë që përputhet më së miri me nënhijën tuaj të bukur.

Light 3C

Cool shades

Nënhijet rozë, pjeshkë dhe të kuqe

Nëse ju përshtatet më së miri një bazë me nuancë të ftohtë, atëherë lëkura juaj do të ketë një nuancë natyrale rozë. Fondatina per nuance me te ftohte duket më rozë në shishe.

Light 2W

Warm Shades

Nënhije pjeshke, të verdhë ose të artë

Për ju me nënhije më të ngrohtë lëkura juaj duket më e artë dhe më pjeshkë dhe brenda shishës fondatina do të ketë një ton më të verdhë.

Light 1N

Neutral Shades

Një përzierje e nuancave të ngrohta dhe të ftohta

Nëse ka një përzierje të dy nuancave të ngrohta dhe të ftohta, ose nënhija juaj është e njëjtë me ngjyrën tuaj aktuale të lëkurës, atëherë ju bini në kategorinë neutrale. Ju jeni diku mes të dyjave dhe fondatina juaj duhet ta reflektojë këtë.

Mënyra të tjera për të blerë...

CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634

Edicioni Ynë Vegan

Ne po e bëjmë më të lehtë se kurrë zgjedhjen e bukurisë vegane dhe rutinave të kujdesit të lëkurës
me linjën tonë të prodhimeve vegane e cila është në rritje – për t'ju ndihmuar të siguroheni
ju jeni të mbuluar – nga koka te këmbët.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.