The Body Shop Kosovo

Hidratues me SPF

Pavarësisht motit, duhet të vendosni SPF çdo ditë. Është e vërtetë, edhe kur është me re. Edhe nëse vështirë se dilni jashtë. Edhe kur po dilni për drekë. Dhe është shumë e lehtë të kombinosh kujdesin për lëkurën me SPF. Zbuloni kremrat hidratues me SPF që jo vetëm që do të hidratojnë lëkurën, por gjithashtu ndihmojnë në zvogëlimin e ekspozimit ndaj rrezeve të dëmshme UVA dhe UVB. Kemi një numër të konsiderueshëm të kremrave SPF për të zgjedhur, duke përfshirë: Aloe Soothing Moisture Lotion SPF15 PA ++, Vitamin E Moisture Protect Emulsion SPF 30 PA +++, Instaglow CC Cream SPF20 PA +++ dhe Skin Defense Multi-Protection Face Mist SPF30 PA +++. Koha për të gjetur mikun tuaj më të ri hidratues me SPF për lëkurën tuaj.

Showing all 10 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.