The Body Shop Kosovo

Hemp Power Duo Gift

Hemp Power Duo Gift

0/5
0 Mendime

Ringjallni lëkurën ultra të thatë këtë Krishtlindje me Trastën tonë të Vogël të Dhuratave Hemp Power Duo. Shkumojuni me vajin tonë të mëndafshtë të dushit. Shndërrohet në një shkumë të butë që pastron butësisht lëkurën pa e tharë. Përhapni mbrojtësin tonë të duarve mbi duart e palodhura për t’i dhënë pëllëmbëve dhe gishtave një hidratim të thellë 24 orësh. Është i mbushur me vaj të farës së kërpit të shtypur në të ftohtë nga furnitorët tanë sekretë në Francë, kjo trastë e vogël dhuratë me trajtime për plotësimin e hidratimit është e përsosur si Dhuratë Krishtlindjesh.

  • Vaj Dushi me Kërp 250ml
  • Mbrojtës Duarsh me Kërp 100ml
Spastroje

Si përdoret

1. Shkumojeni në një shkumë të butë.
2. Përhapeni mbi të gjithë lëkurën e lagur.
3. Shpëlajeni.
4. Masazhoni duart dhe kutikulat me pak krem hidratues duarsh.
Shikoni gamën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Hemp Power Duo Gift

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Hemp Power Duo Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.