The Body Shop Kosovo

Lather & Slather Almond Milk Gift Case

Lather & Slather Almond Milk Gift Case

0/5
0 Mendime

Një dhuratë kremoze dhe qetësuese për dikë të veçantë, seti ynë i dhuratave Lather & Slather Almond Milk është trajtimi perfekt për adhuruesit e kujdesit për trupin. Ai do të pastrojë dhe hidraton lëkurën e thatë dhe do të dojë trupin e tyre unik nga koka te këmbët.

Por ky set dhuratash nuk e do vetëm trupin e tyre. Ai mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmuan për ta bërë atë. Balsami ynë ushqyes për duar është bërë me gjalpë shea në Komunitet Fair Trade nga Gana që ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra në 11 fshatra.

Ne paguajmë gjithashtu një çmim mbi një çmim të drejtë për të ndihmuar investimin në projektet e komunitetit. Sot, mbi 49,000 njerëz përfitojnë nga ky fond premium, duke përfshirë projektet e kujdesit shëndetësor, kanalizimeve dhe arsimit. Nga këto investime deri më tani janë ndërtuar gjashtë shkolla dhe një klinikë shëndetësore.

Të gjitha ëmbëlsirat tona bëhen gjithashtu me qumësht bajamesh organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Spanja, duke përdorur bajame me burime të qëndrueshme dhe metoda bujqësore me intensitet të ulët.

Kutia jonë e dhuratës është krijuar nga letra e certifikuar nga FSC dhe është bërë për t’u ripërdorur, ripërdorur dhe për të mbajtur të gjitha ëmbëlsirat.

Zbuloni se si ndryshe po i mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • Almond Milk Shower Cream 250ml
  • Almond Milk Yogurt 200ml
  • Almond Milk Hand Balm 30ml
  • Small bath lily
Spastroje
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Almond Milk Gift Case

My Review for Lather & Slather Almond Milk Gift Case

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.