The Body Shop Kosovo

Dhurata nën 15€

Pra, ju jeni duke kërkuar diçka të veçantë, qetësuese dhe aromatike sensuale – pa shpenzuar shumë? Idetë e dhuratave nën 1500 Lek janë zgjidhja e duhur. Në fakt, ne kemi mbledhur dhuratat tona më të mira nën 1500 Lek. E përsosur për dikë që ju vlerësoni, për të thënë ‘faleminderit’ ose ndoshta nuk keni asnjë arsye tjetër përveç “vetëm sepse” – ne kemi të gjitha ato që mendja, trupi, fytyra dhe shpirti i tyre natyrisht i dashur mund të dëshironin me çmime engjëllore. Nga kompletet e dhuratave për kujdesin e duarve, deri tek produktet e banjës me fruta dhe arra, kushdo që do të marrë këtë paketë të formuar në mënyrë perfekte do të ketë erë aq të ëmbël sa edhe mirënjohëse.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.