The Body Shop Kosovo

Ide Dhuratash

Ja një pyetje serioze – a jeni ende duke djersitur për dhuratën e përsosur për njeriun tuaj të preferuar? Mos u frikësoni – asgjë nuk thotë ‘Unë mendoj se ti je plotësisht më i/e miri/a’ si dhuratat tona të frymëzuara nga natyra, të dashura për trupin e tij dhe të saj. Zona jonë e dhuratave ka gjithçka, nga falenderimet e vogla dhe dhuratat minimale për një “nder” të shpejtë, ose dhurata premium mbi 25 EUR, kur vërtet doni t’i përkëdhelni ata me diçka të veçantë. Atëherë, çfarë do i bënte të lumtur? Të mbyllnin derën e banjës dhe të zhyteshin në kompletet tona përkëdhelëse super-speciale, apo ndoshta një dhuratë aromatike e zbukuruar? Shikoni dhuratat tona të banjës dhe trupit për pak rehati në lëkurë ose gjeni dhurata pak për shije të ndërlikuara me gamën tonë të makeup-it, kujdesit të lëkurës dhe aksesorëve, të preferuara nga të gjithë.

Lloji i produktit

Showing 1–20 of 211 products