Posta FALAS për porositë mbi 19.99 EUR
Dhurata per Bajram
Trajtoni miqtë, familjen dhe të dashurit tuaj me dhurata që ndihmojnë të tjerët. Koleksioni ynë i ri i dhuratave të Bajramit ndihmon në mbështetjen e partnerëve tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në mbarë botën, të cilët ndihmuan në krijimin e tyre. Rifreskojini shqisat tuaja me Eau de Toilette, Eau de Parfume dhe Mistet për Flokët dhe Trupin. Një dhuratë e përsosur na pret me përzgjedhjen tonë të ideve të dhuratave për Bajramin.
Filtro
Zgjidh madhësinë
Çmimi
-
Vlerësimi
Sipas relevancës
Sipas relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Më të vlerësuarat
Më të shiturat
Më të shikuarat
20%
Set dhurate
32.00€
40.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE PËR KUJDESIN E TRUPIT
30.40€
38.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE PER KUPELLA
20.00€
25.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPIT
40.00€
50.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE
40.00€
50.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE PER TRUPIN
48.00€
60.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE PER TRUPIN
28.00€
35.00€
Shto në shportë
20%
24.00€
30.00€
Shto në shportë
20%
Aromë lulesh
36.00€
45.00€
Shto në shportë
Total: 9
Të rekomanduara
20%
Set dhurate
32.00€
40.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE PËR KUJDESIN E TRUPIT
30.40€
38.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE PER KUPELLA
20.00€
25.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPIT
40.00€
50.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE
40.00€
50.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE PER TRUPIN
48.00€
60.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE PER TRUPIN
28.00€
35.00€
Shto në shportë
20%
Aromë lulesh
36.00€
45.00€
Shto në shportë
20%
24.00€
30.00€
Shto në shportë
Ju duhet ndihmë?
Live chat
E hënë – E dielë
10 AM – 10 PM
Rreth nesh
Rreth nesh
Karriera
Falemnderit. Jeni abonuar me sukses!
© 2024 The Body Shop International Limited
® A Registered Trademark of The Body Shop International Limited
™ A Trademark of The Body Shop International Limited All Rights Reserved.
The Body Shop Franchise Owned and Operated Under License by Axiom Shpk
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave