Posta FALAS për porositë mbi 19.99 EUR
Kujdesi Vegan për Lëkuren
…Dhe relaksohuni. Kërkimi juaj për kujdesin efektiv të lëkurës që mundësohet nga përbërës vegan, që e dashurojnë lëkurën ndalon këtu. Ne kemi shumë produkte vegane për kujdesin e lëkurës që do të funksionojnë për rutinën tuaj (dhe gjithashtu ndërgjegjen tuaj!). Pra, nëse jeni vegan gjatë gjithë jetës ose po mundoheni, mund ta përqafoni një produkt në një kohë. Linja jonë Edelweiss™ është vegane dhe koncentrati ynë ditor i serumit Edelweiss™ është një perlë me shishe jeshile që do t'ju lërë me ndjesi më të freskët dhe lëkurë me pamje më të shëndetshme. Pastrues vegan? Ne e kemi mbuluar edhe atë. Shikoni në linjën tonë të Camomile, si gjalpi ynë i pastrues me kamomil - balsami me gjalpë që do të heqë të gjithë përbërjen tuaj të makijazhit në një hap të thjeshtë.
Filtro
Zgjidh madhësinë
Çmimi
-
Vlerësimi
Sipas relevancës
Sipas relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Më të vlerësuarat
Më të shiturat
Më të shikuarat
20%
PËR LËKURË TË LODHUR
24.00€
30.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS
14.40€ - 20.00€
18.00€ - 25.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS
14.40€
18.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJËT E LËKURËS
9.60€
12.00€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURË TË LODHUR
11.20€
14.00€
Shto në shportë
20%
19.20€
24.00€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURËN E NDJESHME
9.60€
12.00€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURË MË TË BUTË
24.00€
30.00€
Shto në shportë
20%
PËR LEKURË TË KOMBINUAR
14.40€
18.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJËT E LËKURËS
9.60€
12.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS
4.00€
5.00€
Shto në shportë
20%
17.60€
22.00€
Shto në shportë
Total: 18
Faqe:
Të rekomanduara
20%
PËR LËKURË TË LODHUR
24.00€
30.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS
14.40€
18.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJËT E LËKURËS
9.60€
12.00€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURË TË LODHUR
11.20€
14.00€
Shto në shportë
20%
19.20€
24.00€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURË MË TË BUTË
24.00€
30.00€
Shto në shportë
20%
PËR LEKURË TË KOMBINUAR
14.40€
18.00€
Shto në shportë
20%
Anti - Pollution
15.20€
19.00€
Shto në shportë
20%
Vegane
20.80€
26.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJËT E LËKURËS
4.00€
5.00€
Shto në shportë
Ju duhet ndihmë?
Live chat
E hënë – E dielë
10 AM – 10 PM
Rreth nesh
Rreth nesh
Karriera
Falemnderit. Jeni abonuar me sukses!
© 2024 The Body Shop International Limited
® A Registered Trademark of The Body Shop International Limited
™ A Trademark of The Body Shop International Limited All Rights Reserved.
The Body Shop Franchise Owned and Operated Under License by Axiom Shpk
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave