Posta FALAS për porositë mbi 19.99 EUR
Flokë pa Jetë
A po fillojnë flokët tuaj të duken pak të lodhur? Ashtu si dehidratimi ndikon në lëkurën tuaj, ndikon edhe në flokët tuaj. Po, me pak fjalë, nëse keni ngadalësuar marrjen e perimeve dhe ujit, flokët tuaj do të marrin goditjen. (Kujdes, flokë të lodhur). Nëse flokët tuaja po duken pak pa shkëlqim ose nëse keni vendosur të merrni një ditë pushim, ju keni ardhur në vendin e duhur. Linja jonë e produkteve për flokët është këtu për t'ju ndihmuar t'u jepni flokëve tuaj shkëlqimin e duhur. Shampoja jonë nr.1 për flokë të lodhur është Strawberry Clearly Glossing Shampoo, dhe pse të mos vazhdoni atë trajtim të flokëve të lodhur me Balsamin Strawberry Clearly Glossing. Super!
Filtro
Zgjidh madhësinë
Çmimi
-
Vlerësimi
Sipas relevancës
Sipas relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Më të vlerësuarat
Më të shiturat
Më të shikuarat
20%
E përkryer për flokë të thatë dhe shumë të thatë, të prirur për t'u thyer
3.20€ - 12.80€
4.00€ - 16.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJET E FLOKUT
12.00€
15.00€
Shto në shportë
20%
E PËRKRYER PËR FLOKË TË THATË DHE SHUMË TË THATË, TË PRIRUR PËR T'U THYER
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
PËR FLOKË TË THATË
8.00€ - 12.80€
10.00€ - 16.00€
Shto në shportë
20%
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
11.20€
14.00€
Shto në shportë
20%
PËR FLOKË TË THATA
14.40€
18.00€
Shto në shportë
20%
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
PËR FLOKË TË THATË DHE SHUMË TË THATË, TË PRIRURA PËR TU DËMTUAR
14.40€
18.00€
Shto në shportë
20%
PËR FLOKË ME TENDENC PËR DËMTIM
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
SET DHURATE PËR KUJDESIN E FLOKËVE
28.00€
35.00€
Shto në shportë
Total: 13
Faqe:
Të rekomanduara
20%
E përkryer për flokë të thatë dhe shumë të thatë, të prirur për t'u thyer
3.20€ - 12.80€
4.00€ - 16.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJET E FLOKUT
12.00€
15.00€
Shto në shportë
20%
E PËRKRYER PËR FLOKË TË THATË DHE SHUMË TË THATË, TË PRIRUR PËR T'U THYER
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
PËR FLOKË TË THATË
8.00€ - 12.80€
10.00€ - 16.00€
Shto në shportë
20%
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
11.20€
14.00€
Shto në shportë
20%
PËR FLOKË TË THATA
14.40€
18.00€
Shto në shportë
20%
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
PËR FLOKË TË THATË DHE SHUMË TË THATË, TË PRIRURA PËR TU DËMTUAR
14.40€
18.00€
Shto në shportë
Ju duhet ndihmë?
Live chat
E hënë – E dielë
10 AM – 10 PM
Rreth nesh
Rreth nesh
Karriera
Falemnderit. Jeni abonuar me sukses!
© 2024 The Body Shop International Limited
® A Registered Trademark of The Body Shop International Limited
™ A Trademark of The Body Shop International Limited All Rights Reserved.
The Body Shop Franchise Owned and Operated Under License by Axiom Shpk
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave