Posta FALAS për porositë mbi 19.99 EUR
Lëkura Sensitive
Kjo është për të gjithë shpirtrat e ndjeshëm kudo. Dhe me këtë, nënkuptojmë lëkurën tuaj të thatë dhe të ndjeshme. Nëse keni lëkurë të ndjeshme, atëherë e dini si është: lëkura e thatë dhe që kruhet nuk është aq argëtuese. Por lajmi i mirë është që ju jeni në vendin e duhur. Spoiler: ju jeni gati të takoni mikun tuaj të ri më të mirë. Linja jonë e kujdesit për lëkurën me Aloe ka kremin hidratues të përsosur për lëkurë të ndjeshme, Një margaritar i fundit i mençurisë, Kremi Hidratues me Vitaminë E në gamën tonë të vitaminës E është kremi më i mirë për fytyrën me lëkurë të ndjeshme. E shikoni? Nuk është aq keq. Mësoni si ta doni lëkurën tuaj me udhëzuesin tonë të Lëkurës së Ndjeshme.
Filtro
Zgjidh madhësinë
Çmimi
-
Vlerësimi
Sipas relevancës
Sipas relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Më të vlerësuarat
Më të shiturat
Më të shikuarat
20%
E HEQ ME BULESI GRIMIN NË MË PAK 30 SEKONDA
11.20€
14.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS
14.40€
18.00€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURËN E NDJESHME
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
PËR LEKURE TË NDJESHME
11.20€
14.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJËT E LËKURËS
2.80€
3.50€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURË TË NDJESHME
7.20€
9.00€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURË TË NDJESHME
12.00€
15.00€
Shto në shportë
20%
TE RIPERDORUESHME
9.60€
12.00€
Shto në shportë
20%
PËR LARJEN E LËKURËS SË NDJESHME
4.00€
5.00€
Shto në shportë
Total: 9
Të rekomanduara
20%
E HEQ ME BULESI GRIMIN NË MË PAK 30 SEKONDA
11.20€
14.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS
14.40€
18.00€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURËN E NDJESHME
8.00€
10.00€
Shto në shportë
20%
PËR LEKURE TË NDJESHME
11.20€
14.00€
Shto në shportë
20%
PËR TË GJITHA LLOJËT E LËKURËS
2.80€
3.50€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURË TË NDJESHME
7.20€
9.00€
Shto në shportë
20%
PËR LËKURË TË NDJESHME
12.00€
15.00€
Shto në shportë
20%
TE RIPERDORUESHME
9.60€
12.00€
Shto në shportë
20%
PËR LARJEN E LËKURËS SË NDJESHME
4.00€
5.00€
Shto në shportë
Ju duhet ndihmë?
Live chat
E hënë – E dielë
10 AM – 10 PM
Rreth nesh
Rreth nesh
Karriera
Falemnderit. Jeni abonuar me sukses!
© 2023 The Body Shop International Limited
® A Registered Trademark of The Body Shop International Limited
™ A Trademark of The Body Shop International Limited All Rights Reserved.
The Body Shop Franchise Owned and Operated Under License by Axiom Shpk
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave