The Body Shop Kosovo

About Us

Klubi i Besnikërisë

It’s free to join, and we love treating our members. It’s the easiest way to earn rewards and you’ll become part of our all-important community. Get a gift on your birthday, member offers, new product sneak peeks and invites to exclusive parties.

Paketimet tona

AMBALAZHET TONA QELLIMET TONA AFATGJATA PER KRIJIMIN E PAKETIMIT TE QENDRUESHEM. Ne jemi të përkushtuar të bëhemi biznesi më i qëndrueshëm që mund të jemi, dhe ne gjithmonë përpiqemi të zvogëlojmë ndikimin tonë në planet. Ka kuptim që ne vazhdimisht të rishikojmë paketimin e produkteve tona dhe të punojmë për qëllime afatgjata të qëndrueshmërisë. Kjo …

Paketimet tona Read More »

Natura & Co

NATURA &CO MIRESEVINI NE FAMIJEN TONE Natura & Co përfaqëson katër marka ikonike të bukurisë të bashkuara nga një qëllim i përbashkët. Natura, Avon, Aesop dhe The Body Shop ndajnë një angazhim për praktikat e qëndrueshme dhe etike të biznesit, dhe ne jemi krenarë që jemi grupi i katërt më i madh i bukurisë në …

Natura & Co Read More »

Rreth Nesh

Rreth Nesh HISTORIA E THE BODY SHOP Historia jonë filloi në vitin 1976. Filloi me themeluesen tonë, Anita Roddick, duke hapur një dyqan të vogël të gjelbër në Brighton me besimin në diçka revolucionare: që nje biznes mund të jetë një forcë për të mirë. Ne kurrë nuk kemi qenë kompania juaj mesatare e kozmetikës …

Rreth Nesh Read More »

Historia jonë

HISTORIA JONË MIRE SE VINI NE THE BODY SHOP. Historia jonë filloi në Brighton, Angli në 1976. Filloi me themeluesen tonë, Dame Anita Roddick, dhe besimin e saj në diçka revolucionare: ai biznes mund të jetë një forcë për të mirë. Duke ndjekur vizionin e saj, ne kemi shkelur rregullin, kurrë nuk mashtrohemi dhe ndryshojmë …

Historia jonë Read More »

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.