The Body Shop Kosovo

BENEFITET E EDELWEISS
PËR LËKURËN

NJË LULE E VOGËL E PAKETUAR ME NJË FUQI ANTIOKSIDANTE AQ TË FORTË SA PËR TË MBIJETUAR DHE LULËZUAR NË KUSHTE EKSTREME

Ashtu si shumica e njerëzve, ndoshta keni dëgjuar vetëm për edelweiss në lidhje me The Sound of Music, apo jo? (Flashback tek von Trapps për një mësim se si të thuash ‘ay-duhl-vise’…) Por, ekziston një lloj i ri i edelweiss që të gjithë duhet ta dinë dhe ne jemi gati të derdhim sekretet mbi lulen e vogël dhe të fuqishme që gjendet në linjën tonë të kujdesit të lëkurës Edelweiss.

E dashur nga shumë njerëz, kjo lule unike qëndron e fortë ndaj kushteve më të vështira. Është koha që të lavdërojmë përfitimet e saj të pabesueshme për lëkurën.

ÇFARË ËSHTË EDELWEISS?

Edelweiss është një lule e rrallë malore që rritet në mjedise alpine. Gjendet vetëm në lartësi shumë të larta, midis 1500 dhe 3000 m, ku kundërshton kushtet ekstreme mjedisore, duke përfshirë erërat e forta, ngricat dhe temperaturat e paqëndrueshme. Për shekuj me radhë, kjo lule e vogël është përdorur gjerësisht në mjekësinë popullore dhe në traditën alpine, dhurimi i kësaj lule për një të dashur është shprehja e finale e dedikimit ndaj atij personi.

PSE ËSHTË I MIRË EDELWEISS PËR LËKURËN?

Edelweiss prodhon antioksidantin e vet, të quajtur acid leontopodik. Është ky antioksidant që lejon lulen të mbrohet nga të gjithë ata agresorë të ashpër mjedisorë që përmendëm, duke e ndihmuar atë të mbijetojë dhe të lulëzojë në shpatin e malit. Për më tepër, ekstrakti ynë i ri edelweiss është vërtetuar të jetë më i fuqishëm se antioksidantët e mirënjohur në treg.1 Sa e mahnitshme është kjo?

Rreth 80% e dëmtimit të përditshëm nëpër të cilin kalon lëkura jonë shkaktohet nga agresorë mjedisorë.** Me ‘agresorë’ nënkuptojmë gjëra të tilla si ndotja, gazrat dhe grimcat e pluhurit, të cilat nuk janë ekskluzive vetëm jashtë, por edhe brenda shtëpive tona. . Ekspozimi i përditshëm ndaj këtyre agresorëve mund të ndikojë negativisht në lëkurën e fytyrës, duke bërë që lëkura të ndihet e thatë, e lodhur dhe e dobësuar nga vibracioni. Pra, si e mbroni lëkurën tuaj kundër ndikimit të këtyre agresorëve?

Këtu hyn Edelweiss. E mbani mend se si lulëzon kundër të gjitha rrethanave në shpatin e malit? Meqenëse kjo lule e vogël është një mjeshtër i fortë i elasticitetit, ne e bëmë atë përbërësin super-yll në linjën tonë Edelweiss.

 

Rutina jonë e zgjuar Edelweiss ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga ndotja dhe ndihmon në hapjen e rrugës drejt një lëkure që shkëlqen, të freskët dhe me pamje të shëndetshme. Ah, gjëra të bukura.

Zbuloni linjën tonë të kujdesit për lëkurën EDELWEISS

Bazuar në formulat tona legjendare të Drops of Youth™, por tani ato janë edhe më të mira, të pasuruara me përqendrim të dyfishtë të Edelweiss. Njihuni me armën tuaj sekrete për lëkurë më të fortë dhe më të lëmuar.

SI E SIGUROJMË EDELWEISS?

Furnizuesi ynë, DSM, ka kultivuar organikisht edelweiss në Alpet zvicerane për 20 vjet. Në lartësi të mëdha, larg ngutjes, bimët edelweiss përfitojnë nga një mjedis unik alpin – ajri i pandotur, lartësia e tokës dhe ujitja e tyre nga uji i pastër i akullnajave – derisa të jenë gati për të korrur, me kujdes dhe me përgjegjësi. Dhe kur të gjitha këto elemente bashkohen, kjo ndihmon për të siguruar një bimë edelweiss me cilësi të lartë të pasur me acid leontopodik.

Mënyra të tjera për të blerë...

CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634

Edicioni Ynë Vegan

Ne po e bëjmë më të lehtë se kurrë zgjedhjen e bukurisë vegane dhe rutinave të kujdesit të lëkurës
me linjën tonë të prodhimeve vegane e cila është në rritje – për t'ju ndihmuar të siguroheni
ju jeni të mbuluar – nga koka te këmbët.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.