Posta FALAS për porositë mbi 19.99 EUR
Bota ka nevojë për ty!
Për ndryshimin tënd!
Për më shumë se 35 vjet ne kemi luftuar për një botë më të drejtë, duke
Përdor zërin tonë për t’i përkrahur kauzat e dobishme për
shoqërinë dhe natyrën.
"If you do things well, do them better. Be daring, be first, be different, be just."
Anita Roddick
The Body Shop në Kosovë, në bashkëpunim me UNICEF-in, lansoi kampanjën
Be Seen. Be Heard, e cila filloi në vitin 2022 me adresimin e ngacmimeve seksuale në internet
ndaj vajzave, duke përfshirë dhe qendërsuar të rinjtë dhe të rejat përgjatë të gjitha fazave të kampanjës.

Këtë vit, fokusi ynë përqendrohet në zhvillimin e të rinjve në vendimmarrje
që lidhen me ndryshimet klimatike.
FOR OUR FUTURES’ SAKE. SIGN FOR CHANGE.​
Bota ka nevojë për ne.
Të gjithë ne duhemi të bashkohemi kundër ndryshimeve klimatike dhe pabarazisë.

Ne duhemi t'i i rrishkruajmë rregullat dhe kjo kërkon:
Energji, Kreativitet dhe Optimizëm.

Marshet, pyetjet, peticionet e votimi janë mënyra të ndryshme se si ata të kontribojnë.

Për të ardhmen e të gjithëve zërat e të rinjve duhet të dëgjohen.
Sign for our future
The Body Shop në partneritet me UNICEF po bën thirrje për t’i fuqizuar zërat e të rinjve
në shoqëri, në vendimmarrje për politikat për ndryshimet klimatike në Kosovë.
Nëse pajtoheni që të rinjtë duhet të kenë fjalën në
vendimet që i prekin ata, jepni mbështetjen tuaj në këtë fushatë duke dhënë premtimin tuaj më poshtë.
130 individë e kanë nënshkruar këtë peticion!
Emri:*
Email:*
Dërgo
A mundet The Body Shop të luftojë për drejtësi?​
Temperaturat e larta gjatë verës, ndotja e ajrit, vërshimet e lumenjve gjatë reshjeve dhe problemet e ngjashme klimatike janë disa nga sfidat me të cilat edhe Kosova nuk mund të mos ballafaqohet. Ndryshimet klimatike përpos që janë të vërteta, ato po ndikojnë në mënyrë të frikshme jetesën e njerëzve dhe të rinjtë janë më shumë se të vetëdijshëm për këtë.

Në këtë frymë, The Body Shop në Kosovë nëpërmjet kampanjës Be Seen. Be Heard u jep zë të rinjve dhe u ofron platformën e duhur për të mësuar dhe aktivizuar për ndryshimet klimatike. ​
Ju duhet ndihmë?
Live chat
E hënë – E dielë
10 AM – 10 PM
Rreth nesh
Rreth nesh
Karriera
Falemnderit. Jeni abonuar me sukses!
© 2024 The Body Shop International Limited
® A Registered Trademark of The Body Shop International Limited
™ A Trademark of The Body Shop International Limited All Rights Reserved.
The Body Shop Franchise Owned and Operated Under License by Axiom Shpk
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave