The Body Shop Kosovo

Hidhi një sy këtyre produkteve...

Po këto i ke parë?

Love Your Body Club

Bashkohu me klubin tonë të Besnikërisë

MARS

KËSHILLA

Jeni duke kaluar në produkte vegane? Trajtimet tona të palodhura të bukurisë vegane e duan trupin tuaj nga koka te këmbët, nuk kërkohet kompromis. Shikoni produktet tona vegane më të pëlqyera!
CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634

A e dinit? Formulimet tona të produkteve janë 100% vegjetariane dhe 60% janë vegan!

AXIOM Brands dhe UNICEF

AXIOM Brands dhe UNICEF-i nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Këshillat tona...

CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634

Edicioni Ynë Vegan

Ne po e bëjmë më të lehtë se kurrë zgjedhjen e bukurisë vegane dhe rutinave të kujdesit të lëkurës
me linjën tonë të prodhimeve vegane e cila është në rritje – për t'ju ndihmuar të siguroheni
ju jeni të mbuluar – nga koka te këmbët.

CA_210209_W06_Q1_CleansersToners_2a

Trupi & Shpirti

Jeta është e shkurtër dhe trupi juaj është i bukur. Ju nuk jeni një smartphone dhe nuk keni nevojë për një azhurnim.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.